search box

Saturday, 17 September 2011

illuminati is kinda suck !!

ade la satu malam yg hening tu, aku mengada-ngada bukak most recent kt fesbuk (selalu bace top news je). lepas tu kt wall newsfeed tu tertulis.. "A*** A*** likes anti illuminati". wow...dah lame tak bace/dengar pasal the fuckin' illuminati or freemason. kalau dulu aku mmg minat bace pasal organisasi binatang tu. aku pun terus bukak page anti illuminati tu dan like.

mula2 aku layan je status2 yg di post oleh org2 satu dunia yg aku tak kenal. pastu tibe2 tangan aku menggatal plak nak post status dekat page tu (nak jugakkk).



then ade la empat lima org like..hehe. yg menge-like tu pun ade la comment positive 'bout the status. pastu tengah layan fesbuk tu, tiba2 ade noti "C*** H** commented on ur status in anti illuminati". at first takde la aku suspek ape2, maybe org biasa2 yg comment.


perghh...sekali yg comment tu org illuminati. goyang la jugak abg..dik !! tp tak kan la terus surrender camtu je kan...


aku ingatkan hujah aku tu bole tahan la utk buat dia senyap. but then dia comment lg...


pulak dahh?! aku pun bg la lg satu soalan. tp kali ni jawapan yg dia bg agak...err


hah !! ambik ko ben. nak sgt debate kan? ni salah satu kepala illuminati dah ade kat depan.

and the debate continues...


watafak !! aku pulak disalahkan sbb memburukkan name illuminati...


ade pulak illuminati baik ngn illuminati jahat !! mcm citer hindustan pulak dah...shitt. then aku pun membalas dgn panjang lebar...


conversation tak rasmi antara aku dgn illuminatus tu terhenti kt sini sbb ade sorang mamat indon tibe2 menyampuk q-_-p

tp ape pun dari comments si mamat illuminati tu aku dpt conclude yg sebenar nye illuminati pandai mempergunakan ahli nye yg non-jews. tidak kire la korang presiden Mesopotamia ke, perdana menteri Babylon ke, asal kan bkn yahudi... illuminati tak kan pandang, tak lebih utk tujuan manipulate bg kepentingan zionis tu sendiri.

bak kata panglima misai kontot Germany, adolf hitler :

"saya boleh bunuh semua yahudi ketika saya berkuasa. saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa yahudi dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka".



6 comments:

  1. percubaan berani mati ye?? hmm..good try but make sure next time jgn involve mende2 ni lagi..it's related to your aqidah u know..

    ReplyDelete
  2. okeyyyy salmah solehah :) but sometimes, at least we can get somethin' from this kind of thing

    ReplyDelete
  3. ur english was really good. thumbs up ! ;)

    ReplyDelete
  4. msa aku msh ada fb dlu, aku pnh bls komen dgn org2 iluminati..tp wktu tu aku mmg kalah gila2 la..byk kor org sapot setan tu dr agama sdiri..

    ReplyDelete
  5. wah legend gak kau ben,,,,mnarik blog kau ni,,,,ada aura hitam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Click for more information